Termelői regisztráció

Felhasználói adatok

Termelői adatok

Termelőktől - termelőknek

Családunk méhészkedéssel foglalkozik. 2005-ben egy saját webáruházon keresztül kezdtem forgalmazni mézeinket. A honlapot évről évre mindig fejlesztettem, hogy jobban segítse a munkánkat. Ennek eredményeképpen könnyebb, kényelmesebb lett az életünk. 
 
Egyszer aztán egy méhész barátunktól jött az ötlet: sok termelőnek nincs megfelelő ismerete vagy anyagi kerete az interneten történő árusítás elindításához. Mégis jó lenne mindenkinek megadni a lehetőséget! 
 
Adott volt a feladat - egy olyan honapot készíteni, ahol minden termelő pénztárcabarát módon nyithat saját internetes boltot. Ez nagy falat volt szerény programozói tudásomhoz mérten, ezért bátyámmal, Péterrel megbíztunk egy profi programozót. Készült egy első verzió, amiben sok hibát vétettünk, aztán 2014-re megérkezett végre az, amiről mindig is álmodtam. 
 
Családi webáruházunk mostmár egy a sok közül a parasztneten. Sok szeretettel osztjuk meg veletek minden tudásunkat ezen a honlapon keresztül!
 
Cserényi István és Cserényi Péter
 
 

Miben segíthet neked a Parasztnet.hu?

HA HÁZTÓL SZOKTÁL ELADNI

Hagyományos módszer: hétfőtől vasárnapig, 7-21 óra között csengetnek, kimész, megbeszélitek mit kér a vevő, hátramész az áruért, összekészíted, előre hozod, nyugtát írsz, átadod. Elmegy 5-10 perc, kontrollálhatatlan időpontban. Tíz perc múlva lehet, hogy az egész procedúrát megismételheted. Ismerős?
 
Amit mi kínálunk: A vevőid interneten előre megrendelik a termékeket. A termékeket és nyugtákat minden vásárlódnak előkészíted - amikor Te akarod. A vevők egy általad megadott napon, egy általad megadott időintervallumban érkeznek a termékekért, amiről a honlap tájékoztatja őket! Az előkészített csomagokat csak fogod és átadod.
 
Persze nem fog minden környékbeli vásárlód az interneten rendelni, de egy nagyon jó törekvés!
 
 

HA A NAGYOBB FORGALOM REMÉNYÉBEN HÁZHOZ SZÁLLÍTASZ

Hagyományos módszer: Hétfőtől vasárnapig, 6-21 óra között valamikor felhívnak telefonon. Tájékoztatod a vásárlót a feltételekről, a szállítási időpontról, árakról. Ha éppen vezetsz, megpróbálod életveszély okozása nélkül felírni a rendelést. Mert ha később írod fel, elfelejted. Aztán otthon összeszeded minden vevőd rendelését, külön-külön. Ha a fejedben vannak a címek, akkor nagyjából jó útvonalat választasz, ha nincsenek, akkor néha ráfaragsz üzemanyag terén.
 
Amit mi kínálunk: A rendelések interneten érkeznek. Nincs telefon. A vevők tudják mikor szállítasz, milyen feltételekkel. Látják az árakat is, mindent el tudnak olvasni a termékeidről. 
A beérkezett rendeléseket összesítve pontosan tudod, miből mennyit kell bepakolnod a kocsiba. Térképen megnézheted az összes címet, optimális útvonalat szervezve. Minden rendelést könnyedén ki tudsz nyomtatni, így tudod, kinek, hova, mit kell vinned.
 
Ez a megoldás számunkra egy nyugodtabb, kiszámíthatóbb életet teremtett! Az értékesítés nálunk már nem megy a minőség vagy az idegrendszerünk rovására, időnket pedig sokkal jobban be tudjuk osztani. Ezért vágtunk bele a honlap megvalósításába, mert tudjuk, hogy komoly segítséget jelenthet. 
 
 

FORINTOSÍTÁS

A mai világot még a pénz mozgatja. Szélsőséges gazdagság és szegénység jelent meg egyszerre, az anyagi javak viszont nem tükrözik a valódi értéket. Az emberek már felismerték, hogy ki kell lépnünk ebből a zsákutcából. A megvalósításban minden egyénnek felelőssége van. Úgy gondolom, ha saját környezetünkben megszüntetjük a pazarlást és beérjük kevesebbel, mindenkinek élhetőbb élete lehet. 
 
A parasztneten ezt a gondolatot úgy szeretnénk közvetíteni, hogy csak a valódi értékteremtés után kérünk anyagi hozzájárulást. Csak a sikeresen eladott termékek után, összesen 3%-ot. Előre semmit nem kérünk!
 
Minden 1.000 Forintnyi forgalomból bruttó 30 Forintot kérünk a lehetőségért, az ötletünkért, a munkánkért és befektetésünkért.
 
A kockázat csak a miénk. De hogy még kevesebb legyen a kockázatod, most még ennyit sem kérünk.
Visszavonásig a honlap használata teljesen ingyenes.
 
Isten hozott nálunk!